Breaking News

Ik heb besloten om aanstaande zondag terug naar huis te gaan! Een enorm moeilijk en lastig besluit die een rollercoaster aan emoties met zich mee brengt. Ik heb tijdens de 700 kilometer die ik al had afgelegd, veel last gehad van angst en heimwee. En toen ik zondag op het punt stond om verder te gaan, ging het niet meer. Daarom kom ik weer naar huis en ik heb daar absoluut geen spijt van! Ik kom thuis met prachtige ervaringen en heb heel veel lieve, gastvrije en inspirerende mensen ontmoet. Ik zal daar snel over gaan bloggen, want wisten jullie bijvoorbeeld al dat ik in de gevangenis heb gezeten, de ghetto’s van LA  heb gezien, over de snelweg ben gefietst en dat ik in iemands huis heb geslapen zonder dat ik de bewoner ken en dat hij niet thuis was?

Ik ga thuis rustig nadenken over wat ik het komende jaar ga doen. In ieder geval ga ik zeker nog heel veel fietsen want daar wordt ik toch echt heel gelukkig van. Iedereen heel erg bedankt voor alle steun en support voor mij en Simone.

Ik hou jullie op de hoogte! -X-

IMG_0882

6 gedachtes over “Breaking News

 1. Jeetje Maarten, heimwee en angst zijn niet te remmen. Moedig dat je weer thuis komt❤️Een hele ervaring rijker en een goede reis! En ik hoor graag over oa je tijd in Ojai! Wieke

 2. Ik zeg: snel een whiskey date amigo!
  Ben echt benieuwd naar je verhalen en dat je hebt besloten om de trip korter te maken om de gegeven redenen, vind ik alleen maar dapper maat! Veilige vlucht terug en tot snel!

 3. Lieve Maarten.Diep respect voor je besluit . De reis die je met je innerlijke zelf maakt doet je rijker thuiskomen dan de toeristische trekpleisters waar ook ter wereld. En als je thuis weer geland bent wil ik best een eindje met je mee fietsen hier en daar. Ik heb alleen een fiets met 3 versnellingen dus dat wordt de rem er een beetje op. Bewaar de goede herinneringen in je hart en deel ze met de mensen die je een warm hart toedragen.
  Liefs je pa

 4. He man, wat een moeilijke beslissing zeg!
  Kom maar een keer weer langs in Alphen. Voor een lach en een traan 💪.
  En natuurlijk om je avonturen te delen.

  Grzzz

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s