Margie’s bench

Op 22 januari vertrek ik met mijn fiets en kampeerspullen naar San Diego. Kom je mij ook uitzwaaien op Schiphol? Na aankomst in San Diego, zal ik daar eerst een tijdje acclimatiseren, mijn fiets in elkaar zetten en de tourist gaan uithangen. Als ik helemaal uitgerust ben begin in aan het grote avontuur. Ik fiets via de westkust naar Portland, de hoofdstad van de staat Oregon.

Daarna maak ik de oversteek naar de oostkust en zal ik mijn fietsreis eindigen in hartje New York. In het Central Park van Manhatten staat een bankje, “Margies bench” Een prachtige plek om mijn vrouw weer een heerlijke knuffel te geven! Tijdens deze reis ben ik te volgen via mijn website. Ik zal wekelijks een blog gaan schrijven en foto’s uploaden. Daarnaast ga ik elke twee weken een reisverslag maken en via youtube de wereld in sturen.

Twee geweldig leuke en inspirerende Amerikanen, Ryan van Duzer en Alisa Geiser hebben al een soortgelijke reis gemaakt en een vlog bijgehouden! Misschien leuk om wat afleveringen te bekijken: https://www.youtube.com/duzertv Maar pas op, bingewachting is op de loer!

Fietsreis margies bench - 1

2 gedachtes over “Margie’s bench

  1. Mooie herinneringen ophalen. Oude zaken afsluiten. Nieuwe inspiratie opdoen. Heel veel succes op je reis waarin je jezelf nog beter gaat leren kennen. Deze manier van reizen noemen ze ook ” De Ontmoeting. ” je schreef hier al over uit de herinneringen met je ouders. Dikke knuffel en kijk nu al uit naar de verhalen en foto’s.

  2. Maarten, morgen gaat de grote reis en misschien ook wel zoektocht beginnen. Uiteraard een grote uitdaging in een vreemd land. Blijf aan de veilige en gezonde kant. Ben benieuwd naar je ervaringen. Namens DH01, Dirk

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s